Wij zijn HouseCheck

HouseCheck heeft in de afgelopen jaren een sterke positie ingenomen in de Amsterdamse vastgoedmarkt. Een goede reputatie en lokale kennis zijn hierbij essentieel. Onze bouwkundigen kennen de stad Amsterdam goed en vinden het erg fijn om hier te werken. Door de compacte opzet van het bureau zijn de lijnen kort en zult u direct merken dat u er bij ons toe doet. Naast onze vaste medewerkers werken wij samen met een vaste kring van externe specialisten. Zo kunnen wij ten alle tijden de kwaliteit waarborgen. Wij hebben een uitstekende relatie met de Gemeente Amsterdam, zijn op de hoogte van de regelgeving en weten precies wat er speelt. Bekijk hieronder een diavoorstelling van onze medewerkers tijdens onze werkzaamheden.

Kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, al onze medewerkers zijn hoogopgeleid, en voldoet het bedrijf aan de wettelijk gestelde eisen (NEN-normen).

Missie

Voor veel mensen is een huis kopen dé grootste investering in hun leven. De meeste mensen die een huis kopen zijn niet bouwkundig onderlegd om in goede inschatting van de mogelijke bouwkundige risico’s te maken. HouseCheck komt graag op voor deze groep mensen en voorkomt zo mogelijk grote financiële problemen.

Visie

HouseCheck is een belangrijke speler op het gebied van bouwkundige keuringen en omgevingsvergunningaanvragen voor Amsterdam en omgeving. Het wooncomfort van inwoners wordt vergroot met een blijvende focus naar onze klanten toe.

Bedrijfsfilosofie

Betrokkenheid bij de opdrachtgever, oog voor details en maximale aandacht voor een perfecte afronding van de opdracht zijn belangrijke pijlers in de bedrijfsfilosofie. Daarnaast is flexibiliteit een zeer kenmerkend punt van HouseCheck.

Het Team

null

Guido heeft het bedrijf opgericht en doorliep de LTS, MTS en de HTS Bouwkunde. Tevens werkte hij een aantal jaar op verschillende bouwplaatsen in de renovatie en nieuwbouw.

ing. Guido van Grieken

Eigenaar /Directeur
null

Raoul is werkzaam bij HouseCheck sinds 2014. Hij is begonnen als stagiair en sinds begin 2017 in dienst als bouwkundig tekenaar. Raoul heeft zowel de MTS als HTS doorlopen.

ing. Raoul Alexander

Bouwkundig tekenaar
null

Ook David doorliep de LTS, MTS, HTS Bouwkunde en behaalde zijn propedeuse op de Academie van Bouwkunst. Hiervoor is David ruim 10 jaar projectleider bij een Architect geweest.

ing. David Wessels

Bouwkundig Ingenieur
null

Van een dakterras berekenen tot funderingsherstel, onze constructeur Quintin, kan het. Met ruim 20 jaar ervaring een expert op het gebied van constructies.

ing. Quintin Tonnard

Constructeur
null

Marcella is onze bureau manager. Zij zorgt ervoor dat alle afspraken worden ingepland en dat alles op rolletjes verloopt.

Marcella Kos

Bureau Manager
Copyright © 2013 - 2023 HouseCheck Amsterdam. Alle rechten voorbehouden - Site gemaakt door NivendMedia